Obveščamo vas, da bodo vsa naročila, prejeta v obdobju od 14.5.2024 do vključno 17.5.2024, skrbno obdelana in odposlana v naslednjem tednu.

Zakaj moj pralni stroj smrdi?

Smrdi Iz Stroja

Ali iz vašega pralnega stroja prihaja slab vonj?

Pralni stroj lahko zaradi številnih dejavnikov povzroča neprijetne vonjave. Glavni krivec je nabiranje ostankov pralnega sredstva in rast plesni, to povzroča gojišče bakterij in neprijetnih vonjav.
Veliko ljudi zdaj pogosteje uporablja nižje temperature pranja, kar lahko omogoči razmnoževanje bakterij in povzroča neprijetne vonjave v pralnem stroju. Poleg tega se lahko zaradi trde vode poveča količina vodnega kamna. To je lahko še en pogost vzrok smrdečega pralnega stroja, saj se v njem nabirajo dodatne površine za razmnoževanje bakterij ter zamašijo stroj in zmanjšajo njegovo energetsko učinkovitost.


Čiščenje s kakovostnim čistilom za pralne stroje in odstranjevalcem vodnega kamna

Če vaš pralni stroj oddaja neprijetne vonjave, priporočamo uporabo kakovostnega čistila za pralne stroje in odstranjevalca vodnega kamna, da ga temeljito očistite in se znebite morebitnih plesni in bakterij. Čistilo za pralne in pomivalne stroje eSpares uniči bakterije, prepreči nabiranje ostankov pralnega sredstva v stroju in odpravi čudne vonjave. Redna uporaba tega odstranjevalca vodnega kamna, približno enkrat na mesec, bo pomagala preprečiti, da bi se te bakterije vrnile, vaš pralni stroj pa bo še naprej dišal sveže.

Ohranite vaš aparat kot nov s čistilom proizvajalca ELECTROLUX M3GCP400

Ali ste vedeli, da lahko redno čiščenje vašega gospodinjskega aparata podaljša njegovo življenjsko dobo in izboljša njegovo učinkovitost?

Proizvajalec Electrolux je razvil posebno čistilno sredstvo, ki je idealno za odstranjevanje oblog vodnega kamna, preprečevanje nabiranja plesni in maščobe ter ohranjanje vašega aparata v najboljšem možnem stanju.

Tudi sami smo tstirali to čistilo in smo res navdušeni nad njegovo učinkovitostjo. Če bi želeli preizkusiti to čistilo ga najdete tukaj

Celan & Care Za Pralni Stroj

Preprečevanje kopičenja bakterij v prihodnosti

Ko je pralni stroj čist in bleščeč, morate poskrbeti tudi za potrebne ukrepe za preprečevanje nastanka bakterij in plesni v prihodnosti.

  • Pralni stroj izpraznite takoj po končanem ciklu, da zmanjšate število bakterij in preprečite njihovo razmnoževanje.
  • Po vsakem ciklu odprite vrata in predal z dozirnikom. To bo omogočilo kroženje zraka, kar bo pripomoglo k hitrejšemu sušenju stroja in preprečilo neprijetne vonjave.
  • Preverite in očistite filter pralnega stroja. Pri tem odstranite vse drobtinice, lase, sponke, vlaknaste usedline in vse drugo, kar lahko zamaši in povzroči večjo škodo na stroju.
  • Čiščenje stroja s čistilom, za najboljše rezultate ga uporabite enkrat na mesec ali po 30 ciklih.

 

In to je vse, kar lahko storite za čiščenje smrdljivega pralnega stroja in ohranjanje njegove odlične kondicije!

Poleg vseh zgornjih korakov je dobro, da se seznanite tudi z nastavitvami in programi vašega pralnega stroja. Tako boste lahko aparat uporabljali čim bolj učinkovito, kar ne bo zagotovilo le najboljših rezultatov, temveč tudi pripomoglo k temu, da bo dlje časa deloval brezhibno.

Stopite v stik z nami

Prijavi se na e-novičke