Obveščamo vas, da bodo vsa naročila, prejeta v obdobju od 14.5.2024 do vključno 17.5.2024, skrbno obdelana in odposlana v naslednjem tednu.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Bucaj določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Lastnik in upravitelj spletne trgovine Bucaj .je podjetje Elektromehanika, Vladko Bucaj s.p.

Opredelitev pojmov:

 • ponudnik je spletna trgovina Bucaj;
 • uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem (uporabnik v spletni trgovini);
 • spletna trgovina je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku;

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom.

PODATKI UPRAVLJALCA

https://www.ajpes.si/podjetje/VLADKO_BUCAJ%2C_S.P.?enota=56216&EnotaStatus=1#

PRIJAVA

Z namenom hitrega in enostavnega nakupa, registracija v spletni trgovini Bucaj ni potrebna. Vse potrebne podatke za dostavo in plačilo boste izpolnili ob oddaji naročila.

Ponudnik se zavezuje, da bo uporabniku vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja);
 • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon);
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev;
 • dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku);
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave);
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene;
 • način plačila in dostave;
 • časovno veljavnost ponudbe;
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe.

POSTOPEK NAKUPA

Naročanje poteka preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in se odloči o načinu plačila (po povzetju ali s plačilom po predračunu na TRR – transakcijski račun), s klikom na ikono ZAKLJUČI NAKUP odda naročilo. Spletna trgovina samodejno ustvari in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki). S tem je naročilo potrjeno, izdelki pa bodo poslani v najkrajšem možnem roku.

Podatki o bančnem računu kamor se nakazujejo plačila iz naslova nakupa izdelkov:
Naziv banke: Banka Intesa Sanpaolo d.d.
TRR: SI56 1010 0003 5206 727
BIC: BAKOSI X
IBAN: SI56 1010 0003 5206 727

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. Po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. List RS, št. 98/2004, 126/07) v 1. odstavku 43. člena, ima potrošnik pravico pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 14-dneh od prejetja blaga, da odstopa od pogodbe ne, da bi navedel razlog za odstop, in sicer na kontaktno e-pošto:.- vlado.bucaj@gmail.com, blago pa vrniti v nadaljnjih 30-dneh po sporočilu o odstopu od nakupa.

V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla.
Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Če uporabnik vrača izdelek brez originalne embalaže ali je ta embalaža uničena oziroma če izdelek kaže znake uporabe, ki nakazujejo da je bil uporabljen dlje in pogosteje kot bi bilo potrebno, da se s preizkusom ugotovi vse njegove lastnosti, si pridržujemo pravico, da zaračunamo odškodnino, ki jo ocenimo z zapisnikom ob vračilu izdelka. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Denar vračamo na vaš transakcijski račun v najkrajšem možnem roku, po prejetju vrnjenih nepoškodovanih izdelkov na naš naslov. V primeru, da ne razpolagate s transakcijskim računom, vam denar vrnemo s poštno nakaznico.

VRAČILO BLAGA
 
Vračilo nadomestnih delov je možno pod pogojem, da so deli še popolnoma novi in je na njih razvidna kataloška številka dela proizvajalca.
Vrniti ne morete naslednjih delov:
a. Nadometni deli, ki so bili naročeni posebej za določeno stranko.
b. Specifični deli, ki so bili proizvedeni posebej za določeno stranko.
c. Nadomestni deli brez kataloške številke proizvajalca.
d. Nadomestne deli, ki so bili uporabljeni ali vgrajeni.
e. Nadomestne deli s poškodovano embalažo.
d. Napačno naročenih delov s strani stranke.
 

Pri vračilu napačno naročenih delov s strani stranke si pridržujemo pravico zaračunavanja stroškov v višini 20% vrednosti nadomestnega dela.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom (zunanjost pošiljke), potem je nujno pošiljko TAKOJ reklamirati kurirju. Kurir bo na licu mesta sestavil reklamacijski zapisnik o poškodbi pošiljke. V primeru skritih poškodb pošiljke pa je uporabnik dolžan pisno obvestiti dostavno službo v reklamacijskem roku 8 dni, šteto od dneva prejema pošiljke dalje s pogojem, da predhodno z nami skupno ugotovimo, da je poškodba po našem mnenju nastala izključno v času, ko je bila pošiljka v posesti dostave. Uporabniku priporočamo, da dostavljen paket pred prevzemom pregleda in preveri vsebino v navzočnosti kurirja.

GARANCIJA

Blago, za katerega je predpisana zakonska garancija določa Pravilnik o blagu, za katero se izda garancija za brezhibno delovanje.

Minimalni garancijski rok je eno leto. Za končne maloprodajne izdelke velja garancija v skladu z ZVP. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Za nakup nadomestnega, rezervnega dela ali potrošnega materiala garancija ne velja. Garancijo na rezervni del zagotovimo samo ob vgradnji s strani našega pooblašenega serviserja, za območje in znamke za ketere nudimo servis.

Kontakt za uveljavljanje garancije:

Mail: vlado.bucaj@gmail.com
Naslov: KAJUHOVA ULICA 28, 6310 IZOLA

PLAČILO

V spletni trgovini ponudnik omogoča plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu ali po predračunu na TRR. Uporabnik mora ponudnika obvestiti o odločitvi o načinu plačila. To stori skupaj z oddajo naročila, ki ga posreduje ponudniku.

Ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo na vašo e-pošto poslali potrdilo o prejemu naročila, nato sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob dostavi naročenega izdelka. Plačilo dostavni službi ob prevzemu, je zaenkrat možno le z gotovino. Pri plačilu po povzetju velja cena izdelka, veljavna na dan naročila vključno s stroški plačila po povzetju.

Spletna trgovina Bucaj bo vsa naročila z izbiro plačila po povzetju obravnavala kot končno in nepreklicno naročilo.

Če pa se odločite za izbiro plačila po predračunu, vam bomo na podlagi vašega naročila, v najkrajšem možnem času poslali predračun. Tako se izognete stroškom plačila po povzetju. Dokazilo o plačilu po predračunu nam pošljite na elektronski naslov: vlado.bucaj@gmail.com, saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave.

Osebni prevzem je možen na tem naslovu:

KAJUHOVA ULICA 28, 6310 IZOLA
URNIK POSLOVALNICE:
PON-PET: 8-14 URE
SREDA: 8-17 URE


DOSTAVA

Dostavo naročenega blagi opravi naš pogodbeni partner. Lahko pa tudi ponudnik odvisno od količine prodanih izdelkov. Blago dostavljamo samo na ozemlju države Slovenija. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS in POŠTA SLOVENIJE, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure in v soboto v dopoldanskem času do 12.00ure (dostavlja Pošta Slovenije) na naslov, ki ga vnese naročnik ob oddaji naročila.  Če vas v času dostave ni doma, bo kurir/dostavljalec pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem na najbližji poštni enoti ali paketomatu.

Dostavljalcu je dovoljeno, da vas pokliče na kontaktno številko katero ste navedli ob oddaji naročila.

Ponudnik ni odgovoren za zamude s strani dostavne službe ali za poškodovane embalaže.

Za naročila (znotraj Slovenije) je strošek transportnega pakiranja in dostave 4,00€ z DDV.

V primeru naročila nad 70 € stroškov transportnega pakiranja in dostave ni.

Naročene izdelke lahko tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici, po prejemu obvestila, da je blago pripravljeno na prevzem..

CENE

Vse cene v spletni trgvovini http://www.trgovina-bucaj.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo na dan sklenitve pogodbe oz. ob oddaji naročila s strani kupca. Cene na spletni strani se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do odprodaje zalog.

DOBAVNI ROK

Po oddaji naročila boste na navedeni elektronski naslov prejeli potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V primeru, da zaloga poide vas bomo o tem nemudoma obvestli in vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Za naročila, ki bodo prejeta med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo pošiljke oddane še isti dan oziroma v največ 3 delovnih dneh. Za naročila, oddana v soboto, nedeljo ali med prazniki, bodo pošiljke odposlane naslednji delovni dan. Razen v primeru, ko to ni navedeno drugače s predhodnim obvestilom objavljenim na spletni strani http://www.trgovina-bucaj.si.

Za naročene izdelke, ki niso na zalogi se dobava razlikuje glede na znamko artikla in dobavitelja. Pred naročilo je kupec obveščen o okvirnem roku dobave. V kolikor se dobavni rok po oddanem naročili spremeni ali podaljša vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Ponudbnik si pridržuje pravico, da lahko v času do izdaje naročila, naročila za katere ugotovi, da ga pod navedenimi pogoje ne more izvesti, zavrne.

VARNOST IN PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne trgovine, ponudnik uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ponudnik podatkov, posredovanih s strani kupcev, ne bo razkrival tretjim osebam, temveč jih bo koristil le v namene lastne rabe, za infomiranje o ponudbi in novostih, itd. Podatke strank ponudnik hrani trajno in jih uporablja dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru “vdora” v bazo oziroma v računalniški sistem ponudnik ne nosi odgovornosti na nastale posledice.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani podjetja ter v spletni trgovini. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik v spletni trgovini ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na .elektronski naslov servis.bucaj@gmail.com ali po klasični pošti na naslov Kajuhova ulica 28, 6310 Izola

Vrnjen izdelek pošljete z dostavno službo na lastne stroške na naslov: Vladko Bucaj s.p., Kajuhova ulica 28, 6310 Izola. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, če se tega z naročnikom nismo izrecno dogovorili!

ARHIVIRANJE POGODB

Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik je trajno shranjena pri podjetju Elektromehanika, Vladko Bucaj s.p..

KONTAKT (IZPOLNITE S SVOJIMI PODATKI)

Elektromehanika, Vladko Bucaj s.p.

Vladko Bucaj s.p.

KAJUHOVA ULICA 28, 6310 IZOLA

Davčna številka: 60348038

Telefon: +386 (0)56418652

E-mail: servis.bucaj@gmail.com

Odpiralni čas: Spletna trgovina posluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Za pomoč in informacije smo dosegljivi: Ponedeljek – petek: 8.00 do 14.00 ure. Izven urnika pa nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte.

BLAGOVNE ZNAMKE

Smo pooblaščeni zastopnik znamk: Aeg, Beko, Electrolux, LG, Rex, Zanussi

Stopite v stik z nami

Prijavi se na e-novičke