Obveščamo vas, da bodo vsa naročila, prejeta v obdobju od 14.5.2024 do vključno 17.5.2024, skrbno obdelana in odposlana v naslednjem tednu.

POPRAVILO, NE ZAMENJAVA

Ali ste se kdaj znašli v situaciji, ko je vaš najljubši aparat nenadoma prenehal delovati? To je trenutek, ko se večina od nas znajde pred dilemo: popraviti ali zamenjati?

V današnjem svetu, kjer je hitra potrošnja postala norma, se pogosto odločimo za slednje. Vendar pa obstaja bolj trajnostna in ekološko ozaveščena možnost – popravilo.

Podpiranje popravil aparatov in ponujanje prodaje rezervnih delov je ključnega pomena za ohranjanje našega planeta in naših žepov.

Spodaj smo vam navedli nekaj razlogov, zakaj bi morali podpirati popravila aparatov:

  1. Trajnostna Alternativa: Vsak nov aparat, ki ga kupimo, pomeni večjo porabo naravnih virov in energije. Proizvodnja novih aparatov zahteva ogromno surovin in povzroča obremenitev okolja. Popravilo obstoječega aparata pomeni manjšo potrebo po novih izdelkih, s čimer zmanjšujemo svoj okoljski odtis.
  2. Prihranek Denarja: Zamenjava aparata je pogosto dražja od popravila, še posebej, če gre le za manjšo okvaro. Ponujanje rezervnih delov omogoča lastnikom, da enostavno zamenjajo poškodovane ali dotrajane dele, s čimer prihranijo denar in podaljšajo življenjsko dobo svojega aparata.
  3. Ohranjanje Kvalitete: Mnogi od nas imamo aparate, ki so nam že dolgo všeč zaradi njihovega delovanja ali oblikovanja. Popravila omogočajo ohranjanje teh lastnosti, kar nam omogoča, da še naprej uživamo v svojih priljubljenih izdelkih.
  4. Odgovornost do Potrošnikov: Nuditi prodajo rezervnih delov kaže na odgovornost proizvajalca do svojih strank. To ustvarja zaupanje in lojalnost med potrošniki, ki vedo, da lahko zanašajo na podporo in nadaljnje vzdrževanje svojih izdelkov.

 

Torej, če lahko aparat popravite, ga popravite. 

Zamenjava je smiselna le, če popravilo ni gospodarno. Prepričani smo, da je dolgoročna trajnost izdelkov v interesu vseh.

Tudi mi menimo, da je odgovornost na proizvajalcih, da zagotovijo daljšo življenjsko dobo svojih izdelkov.

S skupnimi močmi lahko preprečimo nepotrebno odpadnost. Npr. popravilo za 90 evrov je bistveno cenejše od nakupa novega aparata za 300 evrov, ki bo zagotavljal enako funkcionalnost kot prejšnji.

Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh, da vam bomo pomagali pri popravilu vašega aparata. Če iščete rezervni del, ki ga ne najdete, ali nasvet za popravilo, nam pišite na servis.bucaj@gmail.com in poskušali vam bomo pomagati.

Zavzeto si prizadevamo zmanjšati uporabo embalaže in zmanjšati ogljični odtis našega podjetja. Nekateri izdelki so dostavljeni brez dodatne embalaže, razen tiste, ki je potrebna za varno pošiljanje. 

Stopite v stik z nami

Prijavi se na e-novičke