Obveščamo vas, da bodo vsa naročila, prejeta v obdobju od 14.5.2024 do vključno 17.5.2024, skrbno obdelana in odposlana v naslednjem tednu.

O nas

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo, katere začetki segajo v leto 1990. Že več kot 25 let aktivno delujemo na področju servisiranja gospodinjskih aparatov, montiranja ter servisiranja klimatskih naprav. Od leta 2010 pa smo naš segment razširili tudi z dobavo in montažo toplotnih črpalk.

Danes smo na slovenskem trgu pooblaščen serviser znamk AEG, Beko, Electrolux, LG, Panasonic, Rex, Samsung, Simfer in Zanussi.

Na področju klimatizacije zastopamo naslednje znamke Beko, Daikin, Fujitsu, Gree, LG, Mitsubishi electric, Mitsubishi havey industries, Panasonic, Samsung in Toshiba.

Za našimi dejanji stojijo izkušnje, ki smo si jih pridobivali skozi vsa ta leta, zaupanje, ki smo si ga pridobili s strani naših kupcev, strokovnost, ki jo vsak trenutek nadgrajujemo z novim znanjem.

Zagotavljamo strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu in montažo z izkušenimi in usposobljenimi monterji.

Vemo, da ni dovolj le prodati izdelek, zato zagotavljamo vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji. Nudimo vam tudi možnost dobave original rezervnih delov za vzdrževanje vaših aparatov.

Trdno smo odločeni vztrajati na začrtani poti in še naprej zagotavljati kakovostne storitve po dostopnih cenah, pri tem pa širiti prepoznavnost podjetja.

 

Stopite v stik z nami

Prijavi se na e-novičke